Αποστολές

Έξοδα Αποστολής

Για παράδοση προϊόντων συνολικής αξίας 49 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παράδοση συνολικής αξίας κάτω των 49 ευρώ, η χρέωση των μεταφορικών είναι 5 ευρώ χωρίς επιπλέον έξοδα, σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή.

Ενδέχεται να διαφοροποιήσουμε τις χρεώσεις των μεταφορικών που εμφανίζονται στο e-shop μας, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Χρόνος Παράδοσης για την Ελλάδα

Ο χρόνος παράδοσης είναι 9 εργάσιμες ημέρες, αφότου σας επιβεβαιώσουμε με email, ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Οι χρόνοι παράδοσης αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση τις δημόσιες αργίες στην Ελλάδα.
Ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης των 9 εργάσιμων ημερών, για τις «απομακρυσμένες» και «δυσπρόσιτες» περιοχές, αυξάνεται σε επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Παραδόσεις παραγγελιών στην Ελλάδα

H επιχείρησή μας συνεργάζεται με την Γενικής Ταχυδρομικής, ΕΛΤΑ Courier και Speedex. Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-18:00.

Η courier, θα παραδώσει την παραγγελία σας στις προαναφερόμενες εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης την πρώτη ημέρα, λόγω απουσίας του παραλήπτη, θα επικολληθεί αυτοκόλλητο σε εμφανές σημείο στην είσοδο της οικίας, ενώ θα επιδιώξει την παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν και πάλι υπάρξει αδυναμία παράδοσης, τότε θα προσπαθήσει να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, ή θα αποστείλει SMS.

Εάν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή, κατά τη στιγμή της παράδοσης θα πρέπει να έχετε το ποσό σε μετρητά.

TOP

Search www.dahood.gr

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)