Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών σας παραγγελιών, το τηλεφωνικό μας κέντρο θα παραμείνει προσωρινά κλειστό, για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας για την ηλεκτρονική σας παραγγελία απαντήστε στην φόρμα παραγγελίας που έχετε λάβει στο email. Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση επικοινωνήστε στο email μας: info@dahood.gr η μέσω της κάτω φόρμας επικοινωνίας.

Get in touch

Can We Help?

Έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω της κάτω φόρμας επικοινωνίας, όπου θα λάβετε απαντητικό email που σίγουρα θα σας βοηθήσει.  (τα email διαβάζονται και απαντώνται εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2384 024 179
E-mail: info@dahood.gr

Facebook

Μπορείτε να μας στείλετε inbox μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook και να λάβετε απάντηση εντός λίγων ωρών (τα μηνύματα διαβάζονται και απαντώνται εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Διεύθυνση

Χρυσοστόμου Σμύρνης 10
Αριδαία Πέλλας Τ.Κ 58400
ΔΕ – ΤΕ – ΣΑ 10:00-14:00
ΤΡ – ΠΕ – ΠΑ 10:00-14:00 & 18:00 – 21:00

Φόρμα επικοινωνίας

  TOP

  Search www.dahood.gr

  Login

  Create an account

  Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  SHOPPING BAG (0)